Of u Grand Cafe Kruller nu in uw vrije tijd bezoekt of als zakelijke gast, wij verzorgen vele activiteiten om uw arrangement op de Veluwe zo compleet mogelijk te maken. De mogelijke uitbreidingen voor uw vergaderarrangement of weekendje weg, vindt u hieronder.

GPS Dropping en Boshut

Laat je droppen door onze Landrover en vind per GPS de weg naar onze Boshut. Aldaar kunnen wij verschillende programma’s voor u samenstellen. Wilt u borrelen, het Eskooterklompenpad lopen of een outdooractiviteit?
Duur/ Prijs: al naar gelang gewenst programma

 

Boswachter

Kies voor een frisse wind door de vergadering of ontdek het natuurschoon van Otterlo en omgeving tijdens een wandeling met de boswachter. Gedurende 2 uur haalt u een frisse neus en vervolgens kunt er weer helemaal tegenaan! Dit is tevens te combineren met ontbijt en/ of lunch (pakketje).
Duur: 2 uur/ Prijs 120

De ‘Gordon Ramsay’ van de groep de kop indrukken of juist tot leven roepen tijdens een kookworkshop?

Test de culinaire hoogstandjes en vind de geboren leider van uw gezelschap tijdens een kookworkshop. Bereid onder begeleiding van onze chef als een ware keukenbrigade zelf uw eigen diner in de keuken van ons Witte Hoes (prijs afhankelijk van gewenst diner, aantal personen en tijd)! Ga bij het bereiden van een 3-gangen diner tenminste uit van 2 uur bereidingstijd.

In & Outdoor activiteiten bij Otterlo Events

In Otterlo is tevens onze stoere broer Otterlo Events gesitueerd, de in & outdoorlocatie voor jouw dagje uit. Neem een kijkje voor alle mogelijkheden!

Paintbar

Iedereen kan schilderen, je moet gewoon durven. Paintbar staat garant voor een creatieve avond met een drankje in de ene en een kwast in de andere hand. Stap voor stap een meesterwerk creëren en vervolgens mee naar huis nemen.

 

Improviseren kan je leren!

Laat je verrassen door je eigen improvisatietalent. Cor is van mening dat ieder mens in staat is om improvisatietheater te maken. Denk hierbij aan het concept van voormalig TV programma ‘De Lama’s’; U roept, wij spelen! Spontaniteit, lef, durven te falen en je eerste impuls volgen… dat zijn de krenten in de pap die aan de orde komen. Uiteraard wordt dit alles overgoten met een gulle lach. Durf jij je te laten verrassen?
Duur: 1,5 uur: Prijs: € 675,-

Lichaamstaal is ten aller tijden eerlijk.

In de workshop begeleidt Cor de deelnemers om tot een goede presentatie van zichzelf te komen en de boodschap die je daarbij wilt presenteren. Lichaamstaal, mimiek en spreken in het openbaar staan centraal in deze leerzame workshop.
Duur: 1,5 uur/ Prijs va. 675

Paardmennen

In deze workshop ga je ervaren wat het mennen van een paard inhoudt. Ben jij de ‘leider’ of de ‘volger’? Een workshop speciaal voor diegene die zich een leider voelen of geleid willen worden.
Duur: 1,5 uur/ Prijs va. 875

Paarden Coaching

Door de spiegel die het paard de deelnemers voorhoudt, levert paarden coaching mooie, confronterende en vooral waardevolle inzichten op voor de deelnemers. Dit inzicht leidt vervolgens tot keuzes. Het terugvallen in oude patronen is geringer omdat mensen ‘aan den lijve’ hebben ervaren wat zij anders te moeten doen om effectiever te kunnen functioneren en meer bij zichzelf te blijven. Ervaring met paarden is voor deze vorm van coachen en trainen niet belangrijk. Uit de praktijk blijkt tevens dat eventuele angst voor paarden snel overwonnen wordt door de rustige wijze van coaching en training vanuit vertrouwen. Deze workshop staat onder begeleiding van een professionele trainer.
Duur: 1,5 uur/ Prijs va. 875

Brainstorm sessie? Spuwen maar!

Onder leiding van de Pyromancer wordt de techniek van het vuurspuwen bijgebracht. Hoewel alles zeer professioneel en veilig wordt begeleid, wordt van de deelnemers een verklaring ter goedkeuring gevraagd.
Duur: 1,5 uur/ Prijs va. 675

Doeltreffend! We gaan schermen

De ultieme uitdaging; raken jullie elkaar of raken jullie elkaar niet? In deze workshop krijgen jullie uitleg over de basisprincipes van het alom bekende schermen. Tevens zoeken jullie het duel op, waarin doel treffen centraal staat. Veiligheid is gegarandeerd.
Duur: 1,5 uur/ Prijs va. 53.5 p.p.

Goochelen

De ware Houdini of Copperfield in jezelf vinden? Henk Arnoldus, bekroond goochelaar, leert jullie de tips & trucs van het goochelen en het illusionisme. Ook jij houdt ze thuis na deze workshop voor de gek.
Duur: 1,5 uur/ Prijs va. 1145

N.B. De prijzen gaan uit van groepen tot maximaal 18 personen. Bij grotere groepen zijn prijzen afhankelijk van de groepsgrootte en daarbij benodigde begeleiders/ attributen.