Vergaderlocatie Veluwe 'naast de bieb'

De juiste vergaderlocatie op de Veluwe

Een succesvolle meeting begint bij het selecteren van de juiste vergaderlocatie. Waar moet uw bijeenkomst aan voldoen? Kleinschalig en in een bosrijke omgeving? Informeel en toch professioneel? Productief en aangenaam? Met 3 keer ‘ja’ als antwoord bent u bij ons in Otterlo aan het juiste adres.

De juiste plek voor harde werkers, bruggenbouwers, leergierigen, enthousiastelingen, smulpapen, fijnproevers, actievelingen en lekkerbekken die toe zijn aan een inspirerende, bemoedigende, belerende of productieve sessie.

Grand Café Hotel en vergaderlocatie Kruller

  • Kleinschalig bedrijf met professionele en informele service

  • 5 vergaderruimtes voorzien van audiovisuele ondersteuning

  • High speed WiFi in de gehele accommodatie

  • Eigen parkeergelegenheid

  • Volop daglicht in alle 5 de vergaderruimtes

  • Mogelijkheid tot reserveren van privelocatie ’t Witte Hoes

U heeft met Grand Cafe Hotel Kruller een vergaderlocatie in centraal Nederland gevonden binnen 15 km van de A1, A12, A30 of A50. Komt u met openbaar vervoer? Stapt u dan uit op treinstation Ede-Wageningen en informeer bij ons naar de Kruller Cab of kies voor de rechtstreekse bus naar Otterlo centrum!

In de Dorpsstraat bieden wij 30 kamers aan. Tel daar ons Grand Café, de besloten vergaderruimtes en stoere broer Otterlo Events bij en u komt uit bij de complete,volledig verzorgde meerdaagse vergaderarrangementen en dag(deel)arrangementen. Over een ontspannend, culinair, teamversterkend, inspirerend of motiverend onderdeel bij uw vergaderarrangement denken wij graag mee.

Bent u op zoek naar een unieke vergaderlocatie? Een bijzondere ruimte die niemand verwacht, inspirerend is, omringd door onze eigen Hooglander kudde en midden in de Veluwse bossen ligt? Dan verwijzen wij u graag naar onze uiterst bijzondere vergaderlocatie De Boshut.

Bent u op zoek naar een sfeervolle en inspirerende vergaderlocatie voor uw selecte gezelschap? ’t Witte Hoes leent zich uitstekend voor besloten groepen van 12 tot 30 personen. U kunt de accommodatie exclusief voor uw gezelschap reserveren.

Offerte aanvragen

Wilt u uw vergadering inplannen op één van onze vergaderlocaties op de Veluwe? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan middels ons contactformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken, bel ons op 0318 – 591231.