Buffetten

Een buffet is een uitstekende keus voor een diner met een gevarieerd gezelschap bestaande uit lekkerbekken, smulpapen en fijnproevers. Voor gezelschappen vanaf 20 personen bieden wij onderstaande buffetten aan. Mocht u iets anders in gedachten hebben? Schroom dan niet contact op te nemen, wij hebben hieronder een voorzet gedaan.

Krullers Classy Buffet

De Allemansvriend… 26.5 p.p.
Ontvangst met een glaasje pomodorisoep
Diverse soorten brood en dippers, champignons met roomkaas uit de oven, salade met gemarineerde zalm, tonijnsalade met rozemarijnbrood, carpaccio van ribeye met Brandrood kaas en champignontapenade

Geroosterde groenten, beignets van bataat en mosterdboter, vis van het seizoen met beurre blanc, gemarineerde kippendijen met satesaus, kogelbiefstuk met pepersaus, seizoensgerecht naar keuze van de chef en Krullers frieten

LET's GO WILD BUFFET

Ons befaamde buffet tussen half oktober en eind januari… 36.5 p.p.
Diverse soorten brood met dippers, salade met pompoen, kastanjes en gerookte bacon, gerookte eendenborst en loempia van gekonfijte eendenbout, kaasplank, charcuterie van Slagerij Wilbrink met o.a. wild- en gevogeltepaté, ham van wildzwijn en hertenrosbief

Fazant met zuurkool, Veluwse wildstoof met Kruller rookworst van wildzwijn, hertenbiefstuk met bataat en natuurlijk rode kool, stoofperen, spruiten in truffelroom, puree van knolselderij

Winters Stamppotten Buffet

Een stamppottenbuffet voor de koude dagen in december, januari en februari… 17.5 p.p.
Boerenkool, zuurkool, hete bliksem, slagersrookworst, Krullers eigen wildzwijnsrookworst, gebakken zalmfilet (+2), gekruide speklapjes, uitgebakken spekjes en uiteraard de zuren als piccalilly, uitjes en augurk

Spring een gat in de lente

Genieten met frisse voorjaarsgerechten met veel lokale producten… 30 p.p.
Groene mosterdsoep, diverse broden met dippers, aspergesalade met spekjes en ei, vitello tonnato, lamsham met rucola en tomatenmayonaise, garnalencocktail

Lamsstoof, geroosterde krieltjes, gestoofde artisjokbodems met tomaat en rode ui, op de huid gebakken zalm met paprika-roomsaus, warme beenham met mosterd-tijm saus

ZOMER BUFFET

Genieten met lichte, zomerse gerechten… 30 p.p.
Gazpacho, diverse broden met dippers, salade caprese, salade met gerookte kip, appel, kerrie en walnoot, graved lachs met dillemayonaise, rundercarpaccio met truffelsaus

Ratatouille, kogelbiefstuk met eigen jus, gegrilde kippendijen in een curry-kokossaus, rijstsalade, spies van gemarineerde garnalen

Zoetekauw Buffet

Vele zoete lekkernijen om het diner heerlijk af te sluiten… 6.5 p.p.
Denk hierbij aan diverse soorten ijs, chocoladetaart, merengue, cheesecake, fruitsalade en meer.
(Wilt u enkel een mooie ijstaart toe, dan rekenen wij 4 p.p.)

Voor gezelschappen kleiner dan 20 volwassenen rekenen wij een toeslag a 2.5 per persoon per buffet.