Uit eten met een groep?

Kindvriendelijk restaurant

Drinken

Eten

Restaurant in Otterlo

Even gezellig bijkletsen met een drankje of een lekkere hap etenin ons vernieuwde Grand Cafe!

Ontmoet vrienden, familie, collega’s of zakenrelaties in ons Grand Cafe Kruller voor een ontbijt, lunch, borrel of diner. Onze oudste herberg van Otterlo, midden in het dorp en tegenover de kerk is een allemansvriend voor iedereen. Onze stamtafels ligtgen vol met boeken en spelletjes om de tijd van de buien en sneeuw in de wintermaanden gezellig door te brengen. En mocht het toch droog, maar frisjes zijn? Schuif dan op ons (verwarmde) terras tegenover het 16e eeuwse kerkje van Otterlo. Ons terras is omringd door lindebomen, zodat het met hoge temperaturen heerlijk vertoeven is in de schaduw.

Begin uw avond tafelen aan de bar of onze stamtafels met een lekker aperitief. Schuif vervolgens lekker aan een tafeltje aan het raam of plof met uw hele gezelschap op onze bank. Ter afsluiting lekker op debank ploffen met een glas cognac? Bent u met een groter gezelschap? Dan is het misschien leuk om in uw eigen besloten dinerruimte neer te strijken.

Onze jonge gastjes worden niet zeker niet vergeten, voor de kids hebben wij Krullers Kids Kaart en ter vermaak een gevulde ‘kinderlocker’.

En wat vindt u van een wijn-spijsproeverij of bijvoorbeeld een let’s go wild diner? Voor ‘speciale’ evenementen hebben wij voor u een agenda samengesteld. Bent u op zoek naar een leuke accommodatie voor een besloten gezelschap? Ons Grand Cafe Kruller biedt 3 besloten dinerruimtes, maar denkt u ook aan ons Witte Hoes. Ons WItte Hoes opent haar deuren enkel voor besloten gezelschappen, zoals diners ter ere van een verjaardag, borrels, recepties en huwelijksvoltrekkingen.

Wij zijn 7 dagen per week geopend voor van 7.00 tot 23.00 (of wellicht tot de kleinere uurtjes). Onze keuken is geopend op de volgende tijden:

Ontbijt7.30 – 10.30
Lunch12.00 – 17.00
Diner17.00 – 21.00

Wist u dat u al kunt overnachten vanaf €39.50 p.p.p.n. in ons hotel?

Tafel reserveren? Regel het direct online!

Wilt u een tafeltje reserveren voor uw diner of uw feestje? Reserveer dan uw tafel direct online! Wij raden aan op tijd uw tafel te reserveren, zeker in het weekeinde. Dan weet u zeker dat er plaats voor u is.