Een dagje Otterlo: Nationaal Park de Hoge Veluwe en Grand Cafe Kruller.

Een dagje Otterlo… en dan? Wij hebben een suggestie, start bij ons Grand Cafe, bezoek Nationaal Park de Hoge Veluwe en wellicht ook het Kröller-Müller Museum, om vervolgens de dag af te sluiten met een heerlijk diner.

Geniet van natuur, cultuur en architectuur

Actief, natuur, cultuur en culinair

Een dagje Otterlo… Start bij ons Grand Cafe Kruller met een koffie/ thee naar keuze en huisgemaakt gebak. Vervolgens op naar Nationaal Park de Hoge Veluwe voor een heerlijke dag natuur en cultuur. Om vervolgens terug te keren bij ons Grand Cafe Kruller voor een gezellig en lekker 3-gangen diner. Kortom, een heerlijke dag Otterlo!
In Nationaal Park de Hoge Veluwe is het fantastisch wandelen en fietsen via heide, stuifzand en bossen. Het Kröller-Müller Museum bezit een wereldberoemde collectie voornamelijk 19de en 20ste eeuwse beeldende kunst. Centraal staan de omvangrijke collectie werken van Vincent van Gogh en de beeldentuin.

Het arrangement is elke dag te reserveren.

Een dagje Otterlo

  • Ontvangst met koffie/ thee naar keuze en huisgemaakt gebak

  • 1x toegang tot Nationaal Park de Hoge Veluwe

  • 1x  3-gangen keuze diner in ons Grand Cafe

Mogelijke uitbreidingen

  • Kröller-Müller Museum € 9,30 p.p.

  • Lunchpakket voor onderweg € 12,50 p.p.

Direct reserveren?

Wilt u dit leuke dagje Otterlo direct regelen? Reserveer dan direct online het ons “Dagje Otterlo”. Klik op de reserveer nu button om direct online te reserveren of reserveer telefonisch op 0318 – 591231 onder vermelding van ‘Dagje Otterlo’.

Let op: Het Kröller-Müller Museum is op maandag gesloten.