Kindvriendelijk hotelletje op de Veluwe

Hey jij jong gastje! Wat leuk dat jij misschien wel bij ons in Grand Café Hotel Kruller in Otterlo komt slapen, ons kindvriendelijke hotel midden op de Veluwe! Wij gaan ervan uit dat als jij het naar je zin hebt, jouw papa en mama het nog beter naar hun zin hebben. Daarom doen wij erg hard ons best om jou een hele leuke tijd in ons gezellige hotel te geven en misschien kom je ook wel een hapje bij ons eten.

(K)culturele Kids!

Ga met papa en mama naar het Kroller Muller Museum en breng een bezoek aan De Beeldentuin, op dit kunstwerk mag je namelijk lopen!

Ben jij een klein gastje met trek?

Voor onze jonge gastjes hebben wij Krullers Kids Kaart. Een menukaart vol met lekkere voorgerechtjes, hoofdgerechtjes en… een hele lekkere toetjes!

Nu is onze chef-kok, de baas van de keuken, al wat ouder en hij weet niet zo goed meer welke ijsjes onze jonge gastjes lekker vinden. Dus wees niet verbaasd als de chef-kok vraagt of je hem wilt helpen met het ijsje maken!

Krullers Kids Kaart

Vooraf
Tomatensoep – kaasstengel – vers fruit spies.

Hoofdgerechten
Lust jij Toffe Poffers met boter en poedersuiker?
Of heb je liever frietjes met een lekkere kroket?
Je kunt ook kiezen voor een lekker biefstukje, super stoer, hetzelfde als papa en mama, maar een beetje kleiner… of bijvoorbeeld kabeljauw, dan kan je wel lekker je bord leeg eten! En natuurlijk is er risotto met lekkere groenten.

Toetjes
En als toetje natuurlijk het ijsje maken in de keuken of churros! 

PADDENSTOELENBOS

In Otterlo bevindt zich het paddenstoelenbos. Ben jij er al geweest?
De paddenstoelenbosroute is 570m en onderweg zijn er verschillende opdrachten voor een diploma. Ben jij een stoere kabouter tussen de 3 en 8 jaar?

Regel bij ons in Kruller een knapzak, kaboutermuts en kabouterboek en verdien je KABOUTERDIPLOMA!

Wil jij het lekkerste bij papa of mama van het bord afpikken? Vraag een BANDIETENBORD!