Hotelarrangementen op de Veluwe

Kies voor een van onze verzorgde hotelarrangementen voor een geslaagd verblijf op de Veluwe. Combineer uw overnachting met een diner, wellicht een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum en u heeft een volledig verzorgd arrangement bij ons op de Veluwe. Wij hebben diverse hotelarrangementen voor uw samengesteld.

Kruller Taste

Ons half pension arrangement voor een 3-daags fiets- of wandelarrangement. Wij hebben mooie fietsroutes bij aankomst voor u klaarliggen en zijn benieuwd naar uw verhalen. Vanaf €127,00 per persoon.

Lees meer >

Vorstelijke winteraanbieding

In de wintermaanden is de Veluwe misschien wel op haar mooist. Geniet van de Vorstelijke Winteraanbieding…. onze BRRRRiljante aanbieding van 21 november tot 12 maart!

Lees meer >

Kruller Culture!

Een 3-daags hotelarrangement op basis van half pension met een bezoek aan Nationaal Park de Hoge Veluwe en het Kroller-Muller Museum. Vanaf € 151,00 p.p.

Lees meer >

Krullers Kerstarrangement

Tijdens de feestdagen bieden wij net als elk jaar Krullers Chistmas Carol Kerstarrangement. In 2017 hopen wij weer bijzondere en gezellige dagen met u te mogen beleven.Wij hebben een ‘pre’ kerstarrangement met aankomst op 22 december en uiteraard het kerstarrangement met aankomst op 24 december.

Lees meer >

Kruller Nature

Een weekend weg naar ons leuke hotelletje. En waar bent u dan eigenlijk beland? Naast Nationaal Park de Hoge Veluwe! Kruller Nature vanaf 143,00 per persoon.

Lees meer >

Kruller & Kröller-Müller

Met het Kröller Müller als beste buur kunnen wij niet anders dan hier een mooie combinatie aanbieden. Kom genieten van Kruller en Kröller Müller!

Lees meer >

Ja, wij hebben ook vergaderarrangementen

Bent u op zoek naar een kleinschalige, informele maar wel professionele vergaderlocatie? Gevonden!

Lees meer >