Kindvriendelijk hotel

Lastminute aanbiedingen

Hotel arrangementen

Kamertypes

Hotel op de Veluwe : Grand Café Hotel Kruller

He, kijk een leuk hotelletje!

Bent u op zoek naar een hotel op de Veluwe voor een weekendje weg of een vergaderbijeenkomst met overnachting? Dan bent u bij Grand Cafe Hotel Kruller aan het juiste adres. U verblijft op slechts 950m van Nationaal Park de Hoge Veluwe met de leuke steden Arnhem, Ede en Apeldoorn op zo’n 15km.

Grand Cafe Hotel Kruller

Hotel Kruller biedt 30 hotelkamers bestaande uit 3 kamertypes, te weten: klein, middel en groot verdeeld over de locaties Kruller en ’t Witte Hoes. Plof na een dag genieten van de natuur of na een drukke werkdag neer op uw kamer. Ontspan bij een film op de flatscreen TV of check nog even uw mail dankzij de gratis aangeboden wifi. Voel u weer mens na een verfrissende douche of een lekker bad. Laat u meenemen in de rijke historie van de twee oude panden van Otterlo. Beide locaties, zowel Kruller als ’t Witte Hoes hebben een eigen, ruime parkeerplaats en ruimte om de fietsen te stallen. Honden zijn welkom in locatie Kruller.

Met een verblijf bij Grand Cafe Hotel Kruller ondersteunt u het initiatief Asante Childrens Home. Per overnachting dragen wij €0.20 cent aan dit mooie initiatief af.

De Veluwe

Ons hotel bevindt zich op loopafstand van Het Nationaal Park De Hoge Veluwe (500m). Een fantatstische plek voor een combinatie van natuur en landschappen, kunst en architectuur en historische verhalen. Geniet van de heidevelden, zandverstuivingen of bossen tijdens een fietstocht op de welbekende witte fetsen.

De kunst vindt u middenin in Nationaal Park de Hoge Veluwe bij het Kröller-Müller Museum (2.5km). Het museum heeft een internationaal bekende collectie moderne kunst met werk van veel toonaangevende kunstenaars uit de 19de en 20ste eeuw waaronder een grote verzameling schilderijen van Vincent van Gogh. Er bevindt zich ook nog een prachtige beeldentuin.

Voor architectuurliefhebbers is Jachtslot Sint Hubertus een must-see. Het voormalige buitenverblijf van het echtpaar Kröller-Müller is ontworpen door de vermaarde en beroemde architect Hendrikus Petrus Berlage.

In het centrum van Otterlo vindt u het Nederlands Tegelmuseum (150m) met één van de grootste verzamelingen Nederlandse wandtegels en tegeltableaus. Een klein museum met een groots aanbod.

Sfeerimpressie van de Veluwe

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column]

Misschien vindt u het interessant om samen met de boswachter het wild te observeren en sporen te zoeken? Of een bezoek te brengen aan een schaapherder en zijn kudde? Wij brengen u graag op de hoogte van alles wat er te beleven valt rond Otterlo.

Vanuit ons hotel starten 5 fantastische, eigen uitgezette fietsroutes door bossen, heidevelden, zandverstuivingen en weidelandschappen. Geen trek in een zadelpijn? Dan hebben wij diverse wandelroutes klaar liggen. En mocht het, onverhoopt, minder weer zijn, dan ligt er een mooie autoroute voor u om toch een impressie van de Veluwe te krijgen.

U hoeft echt niet altijd grote afstanden af te leggen om te genieten. Ook de directe omgeving van het hotel is uitstekend geschikt om uw tijd op een aangename manier door te brengen.

Prive accommodatie op de Veluwe

Zoekt u met uw gezelschap een locatie voor een feestelijke gelegenheid, familieweekend of zakelijke bijeenkomst? En heeft u bij voorkeur de gehele locatie voor uw gezelschap alleen? Bekijk dan eens onze mogelijkheden van ’t Witte Hoes.

Hotelarrangement op de Veluwe reserveren?

Wij hebben diverse arrangementen samengesteld om uw verblijf op de Veluwe compleet te maken. Reserveer direct online door gebruik te maken van onze reserveringsmodule op de rechterkant van deze pagina of neem contact met ons op via ons contactformulier.

Sfeerimpressie van ons hotel op de Veluwe