Agenda

30 maart ~ Krullers Borrel & Bites
Op Goede Vrijdag hebben wij onze 2e Krullers Borrel & Bites gepland. Onze eerste ‘editie’ op Kerstavond was een groot succes, dus wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Kom het weekend inluiden tussen 17.30 en 21.00 uur. Wij zetten een gezellig muziekje aan en verzorgen jullie van heerlijke amusehapjes, charcuterie en kazen. €24.50 p.p. (onbeperkt hapjes).

1 en 2 april ~ EI-genwijze Paasbrunch
Uiteraard gaan wij ook dit jaar weer heerlijk brunchen beide paasdagen. Wil je zeker zijn van een plekje, aanmelden kan al. De uitgebreide informatie volgt.

11 april ~ Boerenhartdiner
Op woensdag 11 april wordt het eerste Boerenhart diner in Otterlo georganiseerd. Boerenhart is de leverancier van ambachtelijke streekproducten. Zij vinden dat boeren een eerlijke prijs moeten krijgen en waardering voor de (h)eerlijke producten.Boerenhart is een van onze vaste leveranciers. Onze chef John heeft een heerlijk 4-gangen menu samengesteld met de lokale producten in de hoofdrol. Per gang geeft John uitgebreide uitleg van de gerechten en in elk geval zijn de boeren van Ecofields en Valleivarken aanwezig om alles te vertellen over hun bijzondere bedrijven.