Agenda

14 maart ~ Paintbar
Iedereen kan schilderen! Je moet gewoon durven!
Paintbar is een creatief avondje uit. Met een wijntje of mooi lokaal bier in de ene hand en een kwast in de andere schilder je je eigen meesterwerk. Een van de Paintbar kunstenaars begeleid je stap-voor-stap zodat talent of ervaring niet nodig is. Zoals Paintbar zegt: ‘Iedereen kan schilderen! Je moet gewoon durven!’. Aan het einde van het event beschikt iedereen over een zelfgemaakt schilderij.

18 maart ~ Proef Otterlo
Dé culinaire wandeling bij vier Otterlose restaurants. De Houtzagerij, De Waldhoorn, Hotel De Sterrenberg – Restaurant Cepes en Grand Cafe Kruller slaan ook deze winter de handen ineen. Na de enthousiaste reacties van afgelopen jaar organiseren wij ook deze winter ‘Proef Otterlo’, een culinaire amuse wandeling van 5 kilometer met 4 stops voor een mooie proeverij van wild.

Op zondag 18 maart bent u tussen 12.00 uur en 17.00 uur van harte welkom bij ons. U krijgt een wandelroute om vervolgens een 4-gangen ‘wild’ amuse lunch te gebruiken gedurende een wandeling door het winterse Otterlo. De gerechten zijn €9.50 bij allen inclusief een proefglas wijn. U kunt starten en eindigen bij de gelegenheid naar keuze, waar u vervolgens de wandelroute ontvangt.

Graag tot deze winter!

30 maart ~ Krullers Borrel & Bites
Op Goede Vrijdag hebben wij onze 2e Krullers Borrel & Bites gepland. Onze eerste ‘editie’ op Kerstavond was een groot succes, dus wat ons betreft voor herhaling vatbaar. Kom het weekend inluiden tussen 17.30 en 21.00 uur. Wij zetten een gezellig muziekje aan en verzorgen jullie van heerlijke amusehapjes, charcuterie en kazen. €24.50 p.p. (onbeperkt hapjes).

1 en 2 april ~ EI-genwijze Paasbrunch
Uiteraard gaan wij ook dit jaar weer heerlijk brunchen beide paasdagen. Wil je zeker zijn van een plekje, aanmelden kan al. De uitgebreide informatie volgt.