Agenda

In de omgeving van Grand Cafe Hotel Kruller valt vanalles te beleven. Op 950m vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Museonder en Jachthuis Sint Hubertus. Tevens ligt ons hotel naast het Kröller-Müller Museum en Het Nederlands Tegelmuseum. Fietsen en wandelen kan volop dankzij het knooppuntensysteem en bijvoorbeeld de kindvriendelijke Big 5 route. Hieronder tippen we je graag op alle speciale evenementen.

22 september ~ Airborne Luchtlandingen op de Ginkelse Heide

De Airborne Luchtlandingen en herdenking vindt dit jaar plaats op 22 september. Van 9.30 tot 16.30 uur is jong en oud welkom op de Ginkelse Heide in Ede.

21 oktober ~ Borrel & Bites ‘Wild van Kruller

Tijd voor het inluiden van het wildseizoen en de herfst, tijd voor een Heerlijke Herfst. En wij doen dat met live muziek, lekkere drankjes en heerlijke herfsthappen. Een bijzonder leuke zondagmiddag danwel avond met vrienden of familie voor diegene die Wild van Kruller willen zijn. Klik hier voor meer informatie over de borrel & bites.

21 november ~ Paintbar ‘Hert op Steigerhout’

Schilderen met een wijntje in de ene hand en een kwast in de andere… kom jij naar de Paintbar op 21 november september? Dit keer gaan we voor een ‘Hert op Steigerhout’!