Agenda

In de omgeving van Grand Cafe Hotel Kruller valt vanalles te beleven. Op 950m vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Museonder en Jachthuis Sint Hubertus. Tevens ligt ons hotel naast het Kröller-Müller Museum en Het Nederlands Tegelmuseum. Fietsen en wandelen kan volop dankzij het knooppuntensysteem en bijvoorbeeld de kindvriendelijke Big 5 route. Hieronder tippen we je graag op alle speciale evenementen.

21 november ~ Paintbar ‘Hert op Steigerhout’

Schilderen met een wijntje in de ene hand en een kwast in de andere… kom jij naar de Paintbar op 21 november september? Dit keer gaan we voor een ‘Hert op Steigerhout’!

28 november ~ Macrame plantenhanger maken o.b.v. Peacock

In deze workshop leer je een aantal macrame basis knopen waarna je aan de slag gaat om je eigen macrame plantenhanger te maken. Iedereen gaat dus met zijn/haar eigen ontwerp naar huis! We starten om 19.00 uur. Schrijf je in via de volgende link.

24 december ~ Borrel & Bites Christmas Eve

Na het succes van vorig jaar luiden wij ook dit jaar de kerstdagen in op kerstavond met een Borrel & Bites Christmas Eve. En wij doen dat met live muziek van Anne van Londen, feestelijke drankjes en heerlijke gerechtjes. Een bijzonder leuke einde middag en begin van de avond om avond met vrienden of familie om de kerstdagen informeel te starten.