Agenda

In de omgeving van Grand Cafe Hotel Kruller valt vanalles te beleven. Op 950m vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Museonder en Jachthuis Sint Hubertus. Tevens ligt ons hotel naast het Kröller-Müller Museum en Het Nederlands Tegelmuseum. Fietsen en wandelen kan volop dankzij het knooppuntensysteem en bijvoorbeeld de kindvriendelijke Big 5 route. Hieronder tippen we je graag op alle speciale evenementen.

12 juli tot 30 augustus ~ Roofvogelshow

Elke dinsdag en donderdag tussen 16.30 en 17.30 uur verzorgt onze stoere broer Otterlo Events samen met de Valk Roofvogels een roofvogelshow. De roofvogelshow is zowel voor jong als oud.Zo zal de valk rakelings langs je oren scheren duikend achter een nep duif aan en cirkelt de Amerikaanse zeearend boven de vijver op zoek naar vis. De demonstratie is niet alleen maar zitten en kijken maar ook mee doen. Kinderen en volwassenen krijgen de kans om een valkeniers handschoen aan te trekken en een imposante roofvogel te laten landen. Je ervaart de wind van de vleugels en het gewicht van de vogel op jouw hand. Ervaar van dichtbij hoe geruisloos de vlucht van de oehoe is en bekijk de slimme jachttechniek van de woestijnbuizerd.
Locatie: De Seintoren (inderdaad, daar waar onze Schotse Hooglanders wonen)

14 juli ~ Skeelerronde Otterlo

Op 14 juli vindt de 32e Skeelerronde van Otterlo plaats.
13.10 uur Marathon P1 & Kadetten
14.00 uur Marathon Junioren t/m Masters
15.00 uur Clinic Anice Das & Manon Kamminga
16.00 uur Kelderman Mini Elfstedentocht Jeugd
16.30 uur Senioren dames
17.30 uur Showtime en Medalplaza
19.00 uur Senioren Heren

15 juli ~ Muziekterras in Otterlo

In de maanden juli en augustus is er elke zondag live muziek tussen 14.00 en 16.30 uur in de Dorpsstraat van Otterlo bij ons, De Waldhoorn en Hotel De Sterrenberg, gezelligheid alom! Op 8 juli is Ingrid Striek warm gezongen bij ons en 15 juli is zij wederom de vrolijke noot bij Kruller!

22 juli ~ Muziekterras in Otterlo

In de maanden juli en augustus is er elke zondag live muziek tussen 14.00 en 16.30 uur in de Dorpsstraat van Otterlo bij ons, De Waldhoorn en Hotel De Sterrenberg, gezelligheid alom! Op 22 juli is Anne van Londen onze gast! Haar repetoire is onder andere pop, R&B, Soul, Jazz en Nederpop.

29 juli ~ Muziekterras in Otterlo

In de maanden juli en augustus is er elke zondag live muziek tussen 14.00 en 16.30 uur in de Dorpsstraat van Otterlo bij ons, De Waldhoorn en Hotel De Sterrenberg, gezelligheid alom! Op 29 juli is Anne van Londen onze gast! Haar repetoire is onder andere pop, R&B, Soul, Jazz en Nederpop.

5 augustus ~ Muziekterras in Otterlo

In augustus is er elke zondag live muziek tussen 14.00 en 16.30 uur in de Dorpsstraat van Otterlo bij ons, De Waldhoorn en Hotel De Sterrenberg, gezelligheid alom! Op Op 5 augustus is Anne van Londen onze gast! Haar repetoire is onder andere pop, R&B, Soul, Jazz en Nederpop.

12 augustus ~ Muziekterras in Otterlo

In augustus is er elke zondag live muziek tussen 14.00 en 16.30 uur in de Dorpsstraat van Otterlo bij ons, De Waldhoorn en Hotel De Sterrenberg, gezelligheid alom! Op Op 12 augustus is Rebecca Wielstra onze gast! Als lokale sing & songwriter zeggen wij, kom vooral luisteren!