Agenda

In de omgeving van Grand Cafe Hotel Kruller valt vanalles te beleven. Op 950m vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Museonder en Jachthuis Sint Hubertus. Tevens ligt ons hotel naast het Kröller-Müller Museum en Het Nederlands Tegelmuseum. Fietsen en wandelen kan volop dankzij het knooppuntensysteem en bijvoorbeeld de kindvriendelijke Big 5 route. Hieronder tippen we je graag op alle speciale evenementen.

18 maart tot 5 april – GESLOTEN

Tussen 18 maart en 5 april zijn wij helaas gesloten. Of helaas, wij gaan onze badkamers onder handen nemen. Zowel ons hotel als ons grand cafe Kruller is dan gesloten, maar wij ontvangen u graag bij ’t Witte Hoes. Vanaf 5 april zijn wij weer geopend.

14 april KRULLERS BORREL & BITES ASPERGES

Het wordt inmiddels traditie, het nieuwe seizoen luiden wij in met een Borrel & Bites. Op 14 april gaan we de tafels vol zetten met ‘voorjaar’, kortom, asperges, kalf en lam komen op verschillende manieren langs. Uiteraard is Anne van Londen er weer voor de muzikale omlijsting en gaat de Burgemeester van Buiten de kinderen vermaken met natuurlijke activiteiten.

21 april KRULLERS EI-genwijze PAASBRUNCH

Tussen 11.30 en 14.00 uur serveren wij onze jaarlijkse Paasbrunch, vandaag is onze trouwe vriend De Burgemeester van Buiten voor de kinderen wederom aanwezig. En uiteraard is het brunchbuffet volop gevuld met vrolijke, lekkere paasgerechten.

22 april KRULLERS EI-genwijze PAASBRUNCH

Tussen 11.30 en 14.00 uur serveren wij onze jaarlijkse Paasbrunch, vandaag is zijn onze stoere collega’s van Otterlo Events present met leuke, spannende activiteiten voor de jongere gasten. En uiteraard is het brunchbuffet volop gevuld met vrolijke, lekkere paasgerechten.