Agenda

In de omgeving van Grand Cafe Hotel Kruller valt vanalles te beleven. Op 950m vind je Nationaal Park De Hoge Veluwe met het Museonder en Jachthuis Sint Hubertus. Tevens ligt ons hotel naast het Kröller-Müller Museum en Het Nederlands Tegelmuseum. Fietsen en wandelen kan volop dankzij het knooppuntensysteem en bijvoorbeeld de kindvriendelijke Big 5 route. Hieronder tippen we je graag op alle speciale evenementen.

31 mei ~ Legendes en sages tijdens een huifkartocht

Het oude geheimzinnige Veluwse land is een bron van oude verhalen. Plekken vol magie, van mystiek en huivering. Nog steeds worden op afgelegen plekken, waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan, op fluisterende wijze de verhalen doorgegeven. Reserveren via info@beeksehoeve.nl.

 

2 tot 6 juli ~ Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo

Van maandag 2 juli tot en met vrijdag 6 juli 2018 zal de 6e editie van de Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo worden gehouden. Vanuit het prachtige dorp Otterlo, de poort van de Veluwe, zijn er schitterende routes uitgezet, die u leiden langs het bos, heide- en cultuurlandschap. Tijdens de fietsvierdaagse kan worden gekozen uit de volgende afstanden: 25, 40 of 60 km, de woensdag is vrij te besteden. Logeer de midweek bij ons en geniet van 4 fantastische fietsroutes in en rondom ons mooie dorp.