Agenda

17 december ~ Proef Otterlo
Een culinaire samenwerking tussen 4 restaurants in Otterlo. Tussen 12.00 en 16.00 uur serveren wij samen met Restaurant Cepes (Hotel Sterrenberg), De Houtzagerij en De Waldhoorn 4 mooie wilde amusegerechten begeleidt door een mooie wandeling.

24 en 25 december ~ Kerstbrunch
Zondag 24 december en maandag 25 december serveren wij tussen 11.30 en 14.00 uur een feestelijke kerstbrunch. Komt u ook gezellig brunchen in Otterlo tijdens de feestdagen? Wij maken er een gezellige, smakelijke, winterse, lokale brunch van met een grote winter knutseltafel en winterspelen voor de kinderen.

24 december ~ Kerst Borrel & Bites
Zondag 24 december, kerstavond, luiden wij graag de kerstdagen met u in tijdens een gezellige, warme, winters BORREL & BITES diner.
Om de kerstdagen gezellig te starten serveren wij tussen 16.30 en 21.00 uur onbeperkt bites. Uiteraard zijn Wham, Mariah Carey, Band Aid, Jona Lewie, Mud en collega’s present.

Va. 26 oktober ~ ‘Loving Vincent’
Een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh
De eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. Net wanneer Vincent succesvol begint te worden, pleegt hij zelfmoord. Was het vanwege zijn geestelijke gezondheid of problemen met zijn broer? Was het een wanhoopsdaad om meer erkenning te krijgen voor zijn werk? Of was het helemaal geen zelfmoord? Armand Roulin, de zoon van Van Goghs postbode, gaat naar Auvers om daar het mysterie rond Vincents dood te ontrafelen. In 65.000 frames, met de hand geschilderd door 125 kunstenaars die dezelfde techniek als Van Gogh hanteerden, brengt de film Van Goghs meest inspirerende schilderijen tot leven. Loving Vincent won al meerdere internationale prijzen waaronder de publieksprijs op het Annecy Internationaal Animatie Filmfestival.

Speciaal voor de voorpremiere op 8 oktober hebben wij een Last Minute Loving Vincent samengesteld.