Agenda

Oktober ~ HERTENBRONST
In september is het liefde all over de Veluwe, hetenbronst! De herten strijden om de gunst van de hinden. Het imponeren van de rivalen met het zogenaamde burlen en hun enorme lichaamskracht een spectaculair. Zowel via Nationaal Park de Hoge Veluwe, Natuurcentrum Veluwe als onze eigen boswachter zijn mooie tochten te reserveren. Wat ons betreft een aanrader!
Meer weten over het spotten van wild, lees dan hier verder.

20 oktober ~ De Burgemeester van Buiten komt!
In de herfstvakantie komt de Burgemeester van Buiten weer naar Otterlo!
Voor de kinderen van 4 tot 12 jaar is er weer een leuk, rebels en stoer buitenprogramma. Dit keer gaat de Burgemeester ondere andere bosbeesten timmeren en broodjes bakken. Leuk als ook jij erbij bent..
€11.50 voor een middagprogramma met De Burgemeester van Buiten, een broodje en limonade.
Meldt je aan per mail!Va. 26 oktober ~ ‘Loving Vincent’
Een uniek project over het leven en de mysterieuze dood van Vincent van Gogh
De eerste compleet geschilderde speelfilm ter wereld. Net wanneer Vincent succesvol begint te worden, pleegt hij zelfmoord. Was het vanwege zijn geestelijke gezondheid of problemen met zijn broer? Was het een wanhoopsdaad om meer erkenning te krijgen voor zijn werk? Of was het helemaal geen zelfmoord? Armand Roulin, de zoon van Van Goghs postbode, gaat naar Auvers om daar het mysterie rond Vincents dood te ontrafelen. In 65.000 frames, met de hand geschilderd door 125 kunstenaars die dezelfde techniek als Van Gogh hanteerden, brengt de film Van Goghs meest inspirerende schilderijen tot leven. Loving Vincent won al meerdere internationale prijzen waaronder de publieksprijs op het Annecy Internationaal Animatie Filmfestival.

Speciaal voor de voorpremiere op 8 oktober hebben wij een Last Minute Loving Vincent samengesteld.