De Boswachter

Een frisse neus halen met de boswachter? De boswachter is een geschikte tijdsbesteding voor zowel vergadergasten als voor diegene die een weekendje weg zijn. Onze boswachters laten jullie tijdens een wandeling of fietstocht graag al het moois van de Veluwe zien. Er wordt voor elk gezelschap wel wat wil(d)s geboden. Een paar opties…

Wandelen met de boswachter

Wilt u met uw eigen gezelschap, familie, bedrijfsuitje, vriendenclub of wie dan ook een leuke wandeling ondernemen onder begeleiding van onze boswachter? Wandelingen van 2 a 2,5 uur worden aangeboden a 120,- per gezelschap (tot 20 personen).

Wild spotten per Segway

Een bijzonder leuke en originele manier om wild te spotten is per segway. Buiten het feit dat dit een uniek vervoersmiddel is, is deze ook nog eens geruisloos waardoor de kans op het zien van onze wilde bewoners vergroot is. De Segway tours bieden wij aan dankzij onze samenwerking met onze stoere broer Otterlo Events en de Burgemeester van Buiten.

 

Heeft u de film ‘WILD’ al gezien? Kijk hieronder alvast de trailer:

Wildwandeling en Wildproeverij

Bent u nieuwsgierig naar de kleuren, geuren en smaken die de Veluwe biedt in de herfst- en wintermaanden? Wij combineren elk jaar onze boswachter, Sonja (onze gastvrouw) en John (onze chef-kok) tot actieve, gezellige en smaakvolle dagen en avonden. In verband met de kans op het zien van wild is ons advies rond schemering te wandelen.

Sporenonderzoek

Als een ware recherche laat de boswachter geheime ‘sporen’ van de bewoners van de Veluwe zien. Herten, dassen, zwijnen en vossen wonen er echt, maar op heterdaad betrappen valt niet mee. Deze wandeling is erg leuk tijdens een barre winter en ook erg geschikt voor kinderen. Onderweg een warme chocolademelk of na afloop een stevige stamppot, informeer naar de mogelijkheden!

Fietsen met de boswachter

Behalve te voet, neemt de boswachter u ook graag mee per fiets. De prijzen zijn gelijk aan een wandeling. Mochten wij uw fietsen verzorgen, dan rekenen wij hier 10,00 p.st.p.d. voor.

Ook op stap met De Boswachter?

Wilt u direct een wandeling boeken met de boswachter of meer weten over de wildwandelingen en proeverijen? Neem telefonisch contact met ons op via 0318-591231 of vul het contactformulier in.