De Boshut

Onze Boshut midden in de bossen op de Veluwe… een unieke vergaderlocatie op de Veluwe, een bijzondere groepsaccommodatie midden in het bos, een beleving!

Op zo’n 2.5 km van ons Grand Café Hotel bevindt zich onze Boshut. Wat u zich hierbij moet voorstellen: een houten hut in het midden van het bos op de Veluwe. De paarden en onze eigen Schotse Hooglanders kudde loopt vrij rond op het terrein van de ‘Seintoren’. Uiteraard voor de regenachtige dagen beschermd door een stevig zeil en voor de koude dagen uitgerust met een groot vuur. Inspirerend en back-to-basic!

De Boshut is als locatie te reserveren voor een teambuildingsactiviteit, outdoor activiteiten of bijvoorbeeld onze Zwoele Zomeravond of Donker Winteravontuur.

 

Dropping per Landrover

Dropping met onze Landrover om per GPS te weg naar De Boshut te vinden
€9,50 (min. €190,-)
Dropping met onze Landrover om per GPS de weg naar De Boshut te vinden, maar… laat je niet vangen door de Lanrdover, want dat betekent terug naar start.
€19,50 (min. €390,-)

Donker Winteravontuur @ De Boshut

Start met een heerlijke warme winters 3-gangen diner bij Kruller.
(huisgemaakte knoflooksoep/ runderstoof/ warm chocoladetaartje)
***
Onze Landrover rijdt voor om jullie te droppen… waar, tja…, dat blijft de vraag.
***
Grijp je GPS en zoek je weg naar De Boshut, zorg er wel voor dat je onze Jeeps niet nogmaals ziet, hij pikt je op en dropt je rustig ergens anders. En geloof ons, je wilt niet als laatste in de gezellige Boshut aankomen.
***
Eenmaal De Boshut gevonden wacht jullie een heerlijk knapperend vuur, warme chocolademelk, glühwein, Jagermeister en een lekkere borrelhap!
Duur 4.5 uur (incl.diner, dropping en 1 uur borrelen in De Boshut), minimaal 20 personen a €47.50 p.p.

Onze Boshut leent zich erg goed voor een versnapering tijdens een wandeling, fietstocht of bijvoorbeeld buggyrit. Voor een buitenactiviteit is het een perfect onderkomen i.v.m. het omringende bos en het nabij gelegen weiland. Maar wij verzorgen hier ook ontbijten, lunches, borrels en BBQ’s voor grotere groepen.

Voor gebruik van De Boshut vragen wij een vergoeding van €275,- per dagdeel (inclusief benodigd hout om lekker te roken en stoken).

Zwoele Zomeravond @ De Boshut

Start met een gezellige borrel bij Kruller.
Genieten met charcuterie, kazen, brood en dippers.
***
Onze Landrover rijdt voor om jullie te droppen op een van de mooiste locaties van Otterlo.
***
Per GPS zoek je de weg naar De Boshut.
***
Eenmaal bij De Boshut aangekomen, wacht jullie een heerlijke Boshut BBQ bestaande uit: brood, dippers, sauzen aardappelsalade, pastasalade, fruitsalade, hamburgers, sate, worstjes (uiteraard is de BBQ zo compleet te maken als u wenst).
Duur 4.5 uur (incl.borrel, dropping en BBQ bij De Boshut), minimaal 20 personen a €47.50 p.p.

Ook naar de boshut?

Wilt u direct onze boshut boeken of meer weten? Neem telefonisch contact met ons op via 0318-591231 of vul het contactformulier in.