Agenda

25 augustus ~ HEIDEWEEK CULINAIR
Op 25 augustus zijn wij present bij Heideweek Culinair te Ede en uiteraard staat er in Otterlo op de Heidedag ook vanalles te gebeuren.
Kijk onder de volgende link voor meer informatie over Heideweek Culinair!

September ~ HERTENBRONST
In september is het liefde all over de Veluwe, hetenbronst! De herten strijden om de gunst van de hinden. Het imponeren van de rivalen met het zogenaamde burlen en hun enorme lichaamskracht een spectaculair. Zowel via Nationaal Park de Hoge Veluwe, Natuurcentrum Veluwe als onze eigen boswachter zijn mooie tochten te reserveren. Wat ons betreft een aanrader!
Meer weten over het spotten van wild, lees dan hier verder.2 september ~ AIRBORNEWANDELTOCHT
‘s-Werelds grootste eendaagse wandelevenement. Deze herdenkingstocht in het kader van de Slag om Arnhem 1944 vindt ieder jaar plaats op de eerste zaterdag in september. De wandeltocht is een eerbetoon aan de ruim 1700 Britse en Poolse militairen die in de Slag om Arnhem het leven lieten en begraven liggen op de Airborne Begraafplaats te Oosterbeek.16 september ~ AIRBORNE LUCHTLANDINGEN
Het Airborne programma begint om 09.30 uur en duurt tot circa 16.30 uur. Op de Ginkelse Hei landen vanaf 10.00 uur meer dan 700 parachutisten. Na de eerste Mass Drop begint de Airborne Herdenking op de Ginkelse Heide, bij het Airborne monument aan de N224. Na de officiële herdenking worden de luchtlandingen vanaf 14.00 uur vervolgd tot ca. 16.30 uur.
Engelse parachutisten van het 2nd Battalion The Parachute Regiment, militairen van de 11de Luchtmobiele Brigade uit Nederland, para’s uit onder andere Amerika en andere NATO landen en tientallen Pathfinders zullen springen uit verschillende vliegtuigen, waaronder Hercules en Dakota’s.28 september ~ PAINTBAR ‘Schotse Hooglander’
In september schildert Paintbar onze eigen Schotse Hooglander!
Ervaring & aanleg NIET nodig! De dame van Paintbar begeleidt je stap-voor-stap bij het maken van jouw schilderij! Succes gegarandeerd.
Kosten per ticket: €35,- excl. hapjes & drankjes.
Tickets kun je kopen via de volgende link.